Què és?

Benvinguts i benvingudes a l’espai de llengua de Bromera, un lloc d’encontre per al professorat, on trobareu, entre moltes altres coses, informació sobre projectes de llengua per a Secundària, recursos educatius, activitats digitals i articles d’interés de tot tipus relacionats amb l’aprenentatge del valencià.

Més de 30 anys fent materials de llengua avalen el nostre treball.

Ens acompanyes?

 

Llibres

Un projecte versàtil, amb diverses possibilitats d'ús.

Contacta amb nosaltres si vols rebre més informació o demanar-nos una cita

##titulo##

Blog

Tota la informació sobre el Projecte Valor i molt més!

Un rebost digital per tastar la nostra llengua

Un rebost digital per tastar la nostra llengua

20 de juliol de 2020

A Bromera estem convençuts que la millor manera d'aprendre és jugant i, per això, hem posat en marxa un rebost digital amb activitats i aplicacions online pensades perquè l'alumnat repasse els seus coneixements de gramàtica, literatura, ortografia, etc. mentre s'ho passa bé.

Llegir més
Noves lectures recomanades disponibles a la plataforma digital Blink Learning

Noves lectures recomanades disponibles a la plataforma digital Blink Learning

19 de juny de 2020

Des de l’inici de la crisi per la COVID-19, a Bromera hem intentat oferir recursos i iniciatives per a facilitar la tasca docent a distància, atesa lagravetat de la situació. Seguim en aquesta línia, i per això hem posat en marxa una nova iniciativa: una selecció de llibres digitals de lectura en la plataforma digital Blink Learning.

Llegir més
Encara no coneixes els #webinarisgratuïts de Bromera?

Encara no coneixes els #webinarisgratuïts de Bromera?

28 de maig de 2020

Per tal de facilitar la tasca a distància del professorat, a Bromera hem posat en marxa una sèrie de webinaris gratuïts pensats per a proporcionar-los ferramentes que els ajuden a adaptar la seua faena a la situació actual, tan singular. Per això, al llarg del mes de maig, oferim una sessió cada dijous a les 17 h, tant al nostre canal de Youtube com a la nostra pàgina de Facebook, especialment pensada per als docents de llengua. Es tracta, doncs, de formació gratuïta perquè el professorat puga conéixer l’experiència d’altres docents, aplicacions concretes i eines que faciliten seguir ensenyant des de casa.

 

Llegir més
Necessites ajuda amb la docència a distància?

Necessites ajuda amb la docència a distància?

28 d'abril de 2020

A Bromera posem en marxa una sèrie de sessions de formació on-line gratuïta per al professorat de tots els nivells. Si has començat les classes a distància, tens dificultats o vols compartir la teua experiència, t'esperem cada dijous a les 17 h de la vesprada al nostre canal de YouTube.

Llegir més