Què és?

Benvinguts i benvingudes a l’espai de llengua de Bromera, un lloc de trobada per al professorat on trobareu, entre moltes altres coses, informació sobre projectes de llengua per a Secundària, recursos educatius, activitats digitals i articles d’interés de tota mena relacionats amb l’aprenentatge del valencià.

En Bromera apostem per projectes innovadors que combinen tot tipus de materials i recursos per al professorat. Una fórmula que permet adaptar i flexibilitzar la proposta segons el nivell i les característiques de l’alumnat. El nostre repte és ajudar al creixement personal, social i cultural de l’alumnat.

Oferim llibres en paper, amb un entorn virtual d’aprenentatge que integra les TIC de manera natural a l’aula, amb una oferta digital àmplia i variada. Però, sobretot, oferim assessorament al professorat durant tot l'any gràcies al nostre equip de promotors i promotores i al nostre Servei d'Atenció al Professorat.

Més de 35 anys fent materials de llengua avalen el nostre treball.

Contacta amb nosaltres si vols rebre més informació o demanar-nos una cita.

##titulo##

Blog

Blog d'actualitat educativa per a l'assignatura de Valencià

Un estiu connectats amb la llengua

Un estiu connectats amb la llengua

20 de juny de 2024

Arriba el final del curs i donem el tret d'eixida a les vacances. Us deixem idees i activitats perquè el nostre alumnat estiga connectat amb la llengua!

Llegir més
Les millors lectures per a l'estiu!

Les millors lectures per a l'estiu!

5 de juny de 2024

Descobreix les millors lectures per a l'estiu! A l'aula, a casa, a la platja, sempre és bon moment per a llegir. Aprofita i fomenta la lectura en el teu alumnat.

Llegir més
Panenca, cua de vaca o cacau: el curiós vocabulari del futbol i altres esports

Panenca, cua de vaca o cacau: el curiós vocabulari del futbol i altres esports

28 de maig de 2024

Practica amb el teu alumnat l'ampli vocabulari del futbol i els esports amb aquesta nova entrada de blog. Hi trobaràs recursos i lectures per a treballar a l'aula.

Llegir més
Ser o no ser… Treballem el teatre a l’aula!

Ser o no ser… Treballem el teatre a l’aula!

20 de maig de 2024

Utilitzem el teatre a l'aula com a vehicle per a l'aprenentatge. Treballem amb l'alumnat la creativitat, l'empatia i les habilitats lingüístiques i comunicatives.

Llegir més