Encara no coneixes els #webinarisgratuïts de Bromera?

28 de maig de 2020

A més a més, les sessions estan obertes a preguntes dels seguidors en línia i, si esteu subscrits al nostre butlletí, us farem arribar un formulari perquè ens traslladeu aquelles qüestions que us agradaria que s’abordaren en futures formacions. Per a assistir-hi, només cal subscriure-us al canal de YouTube de Bromera o fer m’agrada a la nostra pàgina de Facebook.


Qui imparteix la formació?

Lola Moreno és professora de Llengua i Literatura Castellana, Valencià i Literatura Universal en Secundària i Batxillerat. És bloguera en diversos mitjans digitals i creadora de l'espai web "La classe de Lola". A més a més, està interessada en les noves metodologies i està certificada com a Google Educator 1 i Flipped Classroom II.


Alfredo Romero és un entusiasta de les metodologies actives i de les TIC aplicades a l'aula, convençut de la necessitat d'estar sempre en evolució. Pertany a la Cohort d'Innovadors de Google, és Trainer de Google i Microsoft i combina el seu treball de docent amb l'assessoria a centres educatius en la seua implantació digital.


Chuso Gómez és professor d'Educació Infantil, bolcat a ensenyar a través del joc, la creativitat, el moviment, la natura i les TIC. A més a més, és seguidor de corrents pedagògics alternatius.


Eliseo Vercher és docent de Primària des de fa més d’una dècada. Ha treballat la docència amb dispositius 1:1, la classe invertida, la gamificació, ABP, l’aprenentatge cooperatiu...


Teresa Escutia és mestra especialista de Música de Primària. Combina el seu treball a l’escola amb el seu canal de YouTube, Teresa Patapum, on publica, entre altres, vídeos de temàtica educativa. El 2018 va rebre el Premi a Millor Youtuber d'Educació atorgat per ACICOM.


Joanjo Giner és musicòleg i mestre de Música al CAES Sant Miquel de Tavernes de la Valldigna, on ha format part de l'equip directiu durant dèsset anys.


Jorge Sangüesa és mestre d'Educació Musical i titulat superior de Tuba. Ha treballat com a docent d'educació musical en diferents escoles i conservatoris de Catalunya, Múrcia i el País Valencià. Actualment, exerceix la tasca docent al CEE Enric Valor de Gandia.


Webinaris anteriors

Els trobaràs tots al nostre canal de Youtube:

30 d'abril. Teledocència: experiències i propostes per a tots els cursos.

7 de maig. Propostes concretes d'activitats engrescadores i avaluables telemàticament i protecció de dades en relació a l'ús d'aplicacions.

14 de maig. Gestió d'aula amb ClassDojo i com traure informació d'un vídeo: rutina i organitzador gràfic.

21 de maig. Activitats i aplicacions engrescadores per al foment de la lectura i el treball de la comprensió oral i escrita.

 

Proper webinari

28 de maig. Experiències i activitats engrescadores per a l'assignatura de Música.

Comparteix aquest article

Arxiu del blog

2024 2023 2022 2020