Un rebost digital per a tastar la nostra llengua

20 de juliol de 2020

El rebost digital de Bromera està destinat tant a l’alumnat més jove, de Primària i ESO, com per als cursos de Batxillerat, amb un contingut adaptat a cada curs escolar –tant en el contingut com en la forma-. Així, trobareu propostes didàctiques en línia realitzades en programes i aplicacions actuals i a l’abast de qualsevol alumne, com Genially o Kahoot.

rebost-digital-primària

En el cas dels recursos educatius de Primària i ESO, per a tindre-hi accés només et cal ser usuari dels nostres llibres de text: et facilitarem les contrasenyes per a accedir-hi. Així, el teu alumnat i tu podreu jugar amb les paraules i repassar l’ortografia, la gramàtica i un bon grapat de vocabulari en la nostra llengua, per exemple, a través de les “rosques” de vocabulari que emulen el conegut programa de televisió Pasapalabra.

L’alumnat i el professorat de Batxillerat trobarà el seu rebost digital personalitzat enllaçat dins del llibre text, de manera que es puga incorporar fàcilment al funcionament normal de les classes i repassar els conceptes que s’estiguen treballant en cada cas.

A més a més, el rebost digital de Bromera anirà augmentant gradualment, de manera que podreu gaudir de nous continguts periòdicament. Voleu descobrir-los?

Comparteix aquest article

Arxiu del blog

2024 2023 2022 2020