Amb el valencià fem pinya a les Trobades 2022

24 de març de 2022

Bromera i Escola Valenciana s’uneixen per a fomentar el valencià en tots els àmbits amb la campanya #AmbElValenciàFemPinya. Es tracta d’una acció que es portarà a terme en les Trobades d'Escoles en Valencià que enguany torna a organitzar Escola Valenciana. L’objectiu de la campanya és visibilitzar el fet que el valencià és una llengua que obri portes i amb la qual es pot fer tot allò que es vulga.

I és que amb el valencià llegim, juguem, veiem la televisió, escoltem música... Amb el valencià podem ser metgesses, cuiners, futbolistes, astronautes...
Amb el valencià fem pinya. I tu, què fas en valencià? Doncs això és el que volem que ens expliques a les Trobades 2022. Si ho fas, podràs guanyar un abonament doble per al Feslloc, dues tasses i dues bosses de tela.

Com participar?

Totes les persones que acudisquen a les Trobades i es facen una foto amb el photocall de la campanya, que trobaran al costat de la paradeta de l'organització, podran guanyar un abonament doble per al Feslloc, dues tasses i dues bosses de tela. Per a participar en el concurs cal penjar la foto en les xarxes socials amb l’etiqueta #AmbElValenciàFemPinya i amb una altra que indique la trobada en què es participa. Guanyarà la foto amb més m’agrada. Tens més informació ací.

I si vols, t'ho conta també Cabra Fotuda.

 

O Pepa Cases. 

 

Tens ací les bases del concurs.

Torbaràs el photocall a les següents Trobades:

  • Rafelbunyol (Horta Nord)
  • Mutxamel (l'Alacantí)
  • Alfarb (la Ribera) 
  • Campanar (València) 
  • Almassora (la Plana Alta) 
  • Quart de Poblet (l'Horta Sud) 
  • La Llosa de Ranes (la Costera) 
  • Miramar (la Safor-Valldigna)
  • Agres-Alfara-Gaianes (l'Alcoià i el Comptat)

Trobades sense photocall

En les Trobades on no hi haja photocall, els assistents poden fer-se la foto en qualsevol punt i penjar-la amb les mateixes etiquetes. La foto amb més m’agrada guanyarà un lot de llibres de Bromera. L’editorial es posarà en contacte a través de les xarxes socials amb qui guanye per a fer-li arribar el premi.

Tens ací les bases del concurs.

Podràs guanyar el lot de llibres a les següents Trobades:

  1. Sant Vicent del Raspeig (L'Alacantí)
  2. El Pinós (Les valls del Vinalopó)
  3. Benigànim (La Vall d'Albaida)
  4. Canet de Berenguer (El Camp de Morvedre)
  5. Almenara (La Plana Baixa)
  6. Casinos (Camp de Túria)
  7. Parcent (La Marina Alta)
  8. Cinctorres, Castellfort i Portell (El Maestrat)
  9. Callosa d'En Sarrià (La Marina Baixa)

Conveni de col·laboració

Aquesta acció s’emmarca en el conveni de col·laboració signat a principis de febrer entre Bromera i Escola Valenciana en el qual s’estableixen unes línies de treball conjunt amb l’objectiu de fomentar el valencià i augmentar la seua presència en tots els espais.

L’acord, que té una validesa de quatre anys, és fruit de la bona sintonia entre les dues entitats i la col·laboració que van engegar fa anys amb el propòsit comú de fomentar i defensar el valencià.

En aquest sentit, Bromera cedirà un percentatge dels beneficis obtinguts per la venda de llibres de text a l’associació sense ànim de lucre. Així doncs, els materials escolars de Bromera inclouran el segell d’Escola Valenciana, que, al seu torn, participarà en la difusió dels llibres. De fet, ambdues entitats es comprometen a col·laborar de manera coordinada en aquells projectes editorials o socials la finalitat dels quals comporte la difusió del valencià, com és el cas de les Trobades.

Comparteix aquest article

Arxiu del blog

2024 2023 2022 2020