Recomanacions de lectures per a Halloween

6 d'octubre de 2023

Halloween és a la cantonada, el que vol dir que comença el compte enrere perquè l'ambient esgarrifós envaïsca cada racó dels carrers, des de les cases fins a les botigues i, sobretot, les aules.

Per descomptat, si alguna cosa podem destacar d'aquesta festivitat, és el paper fonamental de l'ambientació. Teranyines pels racons, ratpenats assedegats de sang, bruixes solcant el cel amb les seues graneres... I quina millor forma per a aclimatar-se a l'ambient tenebrós que amb un bon llibre?

A continuació, us recomanem una selecció dels millors llibres per a llegir en Halloween: 

 

Claus. Misteri a Necròntia

Carmilla LeFanu és la influencer del moment: tot el món flipa amb la seua roba, però mai se li veu la cara (perquè, guarda’ns el secret, és una vampira). Acompanyada pel seu amic Lazlo i el porc vietnamita Chong Duy, s’enfrontarà a una fantàstica aventura per a salvar una de les seues seguidores més fidels, víctima d’una singular maledicció.

Acompanya a Carmilla, una vampira i influencer valenta i entusiasta, en les seues fantàstiques aventures.

Llegeix-ne un fragment

El cas dels calcetins desapareguts

Torna Carmilla LeFanú amb una nova aventura. La nostra amiga està furiosa. Li ha eixit una imitadora en les xarxes socials! I encara pitjor, tots els seus seguidors estan passant-se a ella! Quan la nostra vampira vol agarrar les regnes de la situació, un fet molt curiós atrau la seua atenció: sembla que tot el món du un calcetí de cada color.

Acompanyada pels seus amics, el científic Lazlo i la mascota Chong-Duy, Carmilla es veurà immersa en una altra aventura per a resoldre amb l’agència d’investigació Mortis Causae. Qui és la imitadora que li copia l’estil, el nom i li furta els seguidors. Qui hi ha darrere d’aquest personatge? Qui vol acabar amb la seua reputació com a la influencer del moment?

Llegeix-ne un fragment

Missió Transsilvània

 

L’Agència Kronos et necessita per a una nova missió. Però, aquesta vegada, carrega’t de valor. Ha ocorregut alguna cosa amb el teixit espaciotemporal i el teu company Oriol ha sigut segrestat pel comte Dràcula. Corre a rescatar el teu amic i viatja en el temps per a enfrontar-te a tota mena d’éssers terrorífics. Et moriràs de por o l’Agència Kronos pot confiar en tu? T’aliaràs amb els teus enemics per a aconseguir-ho?

Llegeix-ne un fragment

El fantisma Kasimir

 

Kasimir Karablanca sap volar i ficar-se pels forats dels panys; un fet del tot normal per a un fantisma, si no fora perquè només té dos dies de vida! Els seus pares no s’expliquen l’origen d’aquests poders especials. Deu estar relacionat amb l’aparició a la ciutat d’un home de la motxilla, el gran enemic dels fantismes?

Un clàssic de la literatura infantil adaptat a un valencià tradicional, pròxim i popular. El principi d’una trilogia sobre un personatge fantàstic que captarà l’interés del jove lector amb la seua simpatia i valentia.

Llegeix-ne un fragment

Un partit de por. Els espantacriatures contra Pataxula

 

Júlia, una xiqueta curiosa i aventurera, descobreix un llibre misteriós que parla d'una competició anual entre humans i espantacriatures. Amb l'ajuda d'un donyet màgic, Júlia decideix formar un equip de futbol.

L'equip dels espantacriatures està format per criatures astutes, fortes i que fins i tot llancen foc. D'altra banda, l'equip dels humans compta amb jugadors com Pataxula, Kankana Peixet i la portera Alexandra. Un partit en què els humans s’enfrontaran als monstres per tal de salvar la humanitat. Una aventura plena de valentia, imaginació i futbol.

Llegeix-ne un fragment

Col·lecció «El Bagul dels Monstres»

 

Contes de criatures i monstres de l'imaginari infantil amb molt de sentit de l'humor i fantasia.

- La bruixaLlegeix-ne un fragment
- El vampirLlegeix-ne un fragment
- L’home del sacLlegeix-ne un fragment
- El zombiLlegeix-ne un fragment
- El fantasmaLlegeix-ne un fragment
- La mòmiaLlegeix-ne un fragment
- L’ogreLlegeix-ne un fragment
- L’esqueletLlegeix-ne un fragment
- El monstre de l’armariLlegeix-ne un fragment
- L’home llopLlegeix-ne un fragment

Col·lecció «El Micalet de por»

 

- Els monstres de la vallLlegeix-ne un fragment
- No t’adormes al sofàLlegeix-ne un fragment
- Creus en la màgia? Llegeix-ne un fragment
- La vall encantadaLlegeix-ne un fragment
- Tres colps en la nit. Llegeix-ne un fragment
- La tomba de Mary JayLlegeix-ne un fragment
- El nigromantLlegeix-ne un fragment
- El fantasma de la Mansió LunenburgLlegeix-ne un fragment
- El rellotge mecànicLlegeix-ne un fragment
- MalsonsLlegeix-ne un fragment
- Els fantasmes de Bloody HillLlegeix-ne un fragment
- Una mà freda en la boiraLlegeix-ne un fragment
- Els espectres de la nitLlegeix-ne un fragment
- L’herència maleïdaLlegeix-ne un fragment
- L’hivernacle del terrorLlegeix-ne un fragment

Comparteix aquest article

Arxiu del blog

2024 2023 2022 2020