Recomanacions de llibres per a divertir-se i aprendre per Nadal

28 de desembre de 2023

Estem en plenes vacances de Nadal, i amb aquesta època arriba també l’oportunitat de regalar moments màgics als més menuts i menudes de la casa. En Bromera sempre hem pensat que un llibre és el millor regal, raó per la qual dediquem aquesta entrada a presentar unes recomanacions molt especials.
Ciència, natura, història... Un llibre sempre és la millor opció per a divertir-se i aprendre! Presentem una sèrie de títols pensats per a lectores i lectors curiosos amb un gran interés per descobrir tot allò que els envolta.

A partir de 6 anys


Números, números i més números
Amb aquest àlbum, els lectors aprendran a observar l’entorn per a buscar números i descobriran per a què serveixen, què volen dir i com es poden aplicar de manera pràctica en les nostres vides

Hola! Castells
Vols saber com són els castells, els cavallers i l’edat mitjana? Descobreix els secrets d’una època sorprenent, en la qual la vida s’organitza al voltant de les muralles dels castells i els cavallers s’enfronten en combat per a conquerir-los.

Gràcies al talent de Fabien Öckto Lambert, els xiquets i xiquetes podran fer girar la roda de les classes socials, obrir les finestres i desplegar un doble pòster per a descobrir un fum d’informació d’allò més interessant i divertida.

 

A partir de 8 anys

Les extraordinàries històries dels dinosaures
Es tracta d’una sèrie de còmics divulgatius amb històries curtes que ens acosten a la realitat del món animal des d'una perspectiva desenfadada i plena d'humor.

 

Experimentem! La química de les coses que fan ois
Alguna vegada t’has preguntat quina és la química de les coses que fan ois? Aprén amb experiments divertidíssims i facilíssims que t’expliquen tot el que necessites saber!

Els futurs científics podran veure amb els seus propis ulls, comprendre i experimentar en primera persona quins són els secrets científics que s’amaguen darrere de les coses que fan ois.

La gran enciclopèdia de la natura
Les magnífiques il·lustracions d'aquest llibre t'ajudaran a descobrir la natura en tota la seua bellesa i diversitat.

A partir de 10 anys

Què és la Unió Europea?
La Unió Europea com mai l'havies vista: anècdotes, curiositats, explicacions, històries, i molt més!

Tots nosaltres som europeus, però... sabem què significa això? Amb aquest llibre coneixeràs l’origen, el funcionament i els objectius de la Unió Europea. Aprendràs a muntó de coses sobre els països que la integren i, també, sobre els que l’han abandonada o els que volen entrar-hi. Una mirada divertida, completa i senzilla al projecte europeu. Tens la Unió Europea en les teues mans!

Ara que se celebra el 30 aniversari de la fundació de la Unió Europea, descobreix-la!

 

 

Extintopèdia

«De què val el llop? De què val salvar els animals? De res. Igual que Mozart. Potser podem viure sense el kagú i sense Mozart, però amb la seua marxa perdrem una xicoteta gran forma de bellesa.»

Fins i tot l’animal més desconegut fa més ric i bell el nostre planeta. L’existència de cada un té un perquè, i si els perdem serà per sempre. Un viatge per a descobrir els que ja no existeixen i els que estan en risc de desaparéixer, per a comprendre què podem fer si no volem perdre un trosset de vida.

Amb aquest llibre descobrirem com podem contribuir a protegir les espècies en risc d’extinció.

 

ExtintopèdiaQuè és la Unió Europea?La gran enciclopèdia de la naturaExperimentem! La química de les coses que fan oisLes extraordinàries històriesHola! Castells

Comparteix aquest article

Arxiu del blog

2024 2023 2022 2020